• Prehrambena embalaža

    SPIRALA INŽENIRING

    PREHRAMBENA EMBALAŽA

Prehrambena embalaža v spiralni tehnologiji je kompozitna embalaža. Notranja površina je izdelana iz materialov, ki ščitijo vsebino pred zunanjimi vplivi.Zunanja površina je lahko spiralna ali pa paralelno kaširana z etiketo, tiskano v offset tehniki.Materiali, ki so v neposrednem stiku z hrano so ustrezno certificirani.Zunanja ovojna etiketa je tiskana v offset tehniki, lakirana ali plastificirana. Možna je dodelava – parcialni UV lak, zlatotisk. Embaliranje je izvedeno v kartonskih škatlah na paletah.
Zapiranje je izvedeno na več načinov, zato je ta embalaža razvrščena v več razredov:

Kartonska doza

Enodelni kontejner, zaprt spodaj s fiksno robljenim pločevinastim dnom, zgoraj zaprt s pločevinastim pokrovom. Zunanja površina spiralni ovoj ali paralelno kaširana z ovojno etiketo. Izdelujemo jih v naslednjih notranjih premerih :

fi 64, 80, 99 mm. 

Robljen tulec s PE ali pločevinastim pokrovom

Enodelni kontejner, zaprt spodaj s kartonskim robljenjem, vloženo in lepljeno kartonsko dno, zgoraj zaprt s PE ali kovinskim pokrovom. Zunanja površina spiralni ovoj ali paralelno kaširana z ovojno etiketo. Izdelujemo jih v naslednjih notranjih premerih :

fi 64, 80, 99 mm – pločevina, 56, 60, 64, 77, 80, 99, 120, 140 mm – PE pokrov. 

Tulec s PE ali pločevinastim pokrovom

Enodelni kontejner, zaprt spodaj in zgoraj z PE ali kovinskim pokrovom. Zunanja površina spiralni ovoj ali paralelno kaširana z ovojno etiketo. Izdelujemo jih v naslednjih notranjih premerih :
fi 64, 80, 99 mm – pločevina, 56, 60, 64,77, 80, 99, 120, 140 mm – PE pokrov.

NAŠA PONUDBA

Call Now Button Scroll to Top