Arhiv novic  
     
 
 
     
 
 
O podjetju Spirala inženiring

Podjetje Spirala inženiring d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1989 kot družinsko zasnovano podjetje. V obdobju do danes se je s pomočjo skupnega dela vseh zaposlenih razvilo v proizvajalca spiralno navite kartonske embalaže vseh zahtevnostnih razredov in namenov uporabe.

Nenehno vlaganje v razvoj strojne opreme in tehnoloških znanj je rezultiralo vrsto kvalitetnih produktov, ki Vam jih danes ponujamo. Naš proizvodni program obsega spiralno navite kartonske cevi in jedra različnih dimenzij in namembnosti.

Nameni uporabe so zelo različni: od tekstilne, papirne, folijsko predelovalne, prehrambene industrije do gradbeništva, proizvodnje specialnih tekstilij, promocijske dejavnosti, zaščitne transportne embalaže ipd.

Naši proizvodi so prisotni tako na slovenskem tržišču kot na trgih bivše skupne države, sodelovanje z kupci sosednjih držav znotraj UE pa stalno narašča. Vsem tem programom je skupno eno: v sodelovanju z našimi kupci definiramo zahtevnostne parametre artikla, ki ga potem tudi vedno znova v enaki, kontrolirani kvaliteti tudi dostavimo.

Kvaliteta naših proizvodov je stalno nadzorovana. Vse kartonske cevi - tako enostavne kot visoko zahtevne - so proizvedene z sodobnimi tehnološkimi postopki, ki zagotavljajo optimalne rezultate pri kasnejši uporabi. Procesorsko krmiljena sušilnica je del proizvodnega procesa, ki zagotavlja vedno garantirano enako kvaliteto.

To je naš osnovni moto: ne izgubljajmo časa s stvarmi, ki so z pravilnim pristopom popolnoma obvladljive in neproblematične.

Embaliranju posvečamo zelo veliko pozornost. Naši proizvodi so varovani med transportom in v času skladiščenja pred zunanjimi vplivi. O ceveh nimamo časa veliko govoriti. Moramo pa o njih veliko vedeti. V sodelovanju z našimi kupci vsak dan vedno več. Naši produkti pridejo do Vas brez velikih besed, strokovno in zanesljivo. Vedno enako. Naši kupci to vedo.

V kolikor najdete med našimi številnimi produkti tudi za Vas zanimiv artikel, nas prosim kontaktirajte. Z veseljem Vam bomo prisluhnili. Če pa imate ideje, ki potrebujejo razvoj novega artikla, Vam bomo v okviru naših znanj poskušali najti optimalno rešitev.

S spoštovanjem, kolektiv Spirale inženiring!

 
Copyright by Spirala inženiring d.o.o.,
Izdelava in gostovanje spletnih strani hermagora.si